Вівторок, 19 Березень 2024


Веломарафон "Рівно100" є частиною всеукраїнського проекту марафонів протяжністю сто кілометрів, в ньому беруть участь такі міста: Одеса, Львів, Рівне, Хмельницький, Вінниця, Херсон, Київ. Даний захід збирає в різних містах від 150 до 2000 чоловік. В місті Рівному марафон буде проводитися вперше, проте вже при попередній реєстрації ми маємо понад 70 учасників. Плануємо залучити до даного заходу 100-150 велосипедистів.

Маємо на меті популяризацію здорового способу життя, активного проведення дозвілля, пропагування екологічно чистого і найбезпечнішого виду транспорту — велосипеду, розвитку вело туризму для нашого міста та регіону, забезпечення неухильного дотримання правил дорожнього руху, рівноправність і взаємоповагу на дорогах усіх учасників дорожнього руху.

На подолання маршруту дається 10 год.  Ті,  хто проїдуть марафон до 21 години отримають пам’ятну медаль.

Для того щоб залучити велосипедистів-початківців маршрут прокладали асфальтованими другорядними дорогами з мінімальним автомобільним навантаженням. Учасники марафону зможуть відвідати відомі місця Рівненщини, так як маршрут проходить за 5 км від відомого Тунелю кохання, поряд з Клеванським замком та культурно-археологічним центром Пересопниця.

Коли: 14 травня 2016 року з 8:00 до 10:30.

Де: м. Рівне, майдан Просвіти.

Подія передбачає наступні заходи: 

8:00 — збір учасників на майдані Просвіти;

10:15 — проходження учасниками інструктажу з правил техніки безпеки та ПДР;

10:30 — початок руху колони за маршрутом: майдан Просвіти → вул. Кавказька → вул. Литовська → вул. Князя Володимира → вул. Олексинська →  Великий Олексин → Понебель → Грабів → Оржів → Суськ → Дюксин → Деражне → Мочулки → Руда-Красна → Клевань → Голишів → Іскра → Пересопниця → Макотери → Ясининичі → Дядьковичі → Омеляна → Вересневе → Рівне; (довжина маршруту 100 км).

16:30 — початок фінішу учасників на в’їзді у місто Рівне (вул. Дубенська);

2100 — закінчення акції.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.