П'ятниця, 29 Березень 2024


12 травня голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко та голова Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук беруть участь в урочистих заходах з нагоди 50-річчя служіння на Київській кафедрі Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета.

Зокрема, з цієї світлої нагоди сьогодні у Національному палаці мистецтв «Україна» проходить ювілейна академія за участю Святійшого Патріарха Філарета.

«Увесь життєвий шлях Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета – приклад сили духу, відданості служінню Господу та вірності Україні і українському народу. Невтомна праця Патріарха на благо Української Православної Церкви Київського Патріархату вселяє надію у мільйони сердець українців, що так важливо, в момент військових дій на сході країни», - зазначив голова Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.