Четвер, 28 Березень 2024


Нещодавно визначилися лауреати традиційної премії народного депутата України від БПП "Солідарність", голови правління Благодійного фонду «Наш Край» Василя Яніцького «Інтелект-2016». Переможці уже отримали грамоти та грошові відзнаки з рук помічників народного депутата в рамках традиційних дитячих районних заходів.

Варто зауважити, що премія «Інтелект» існує уже шість років. За цей час її лауреатами стали близько сотні поліських школярів, ще більш як півтори сотні отримали матеріальні заохочення. Премія – є відзнакою старшокласників за найвищі здобутки у предметних олімпіадах та різноманітних наукових конкурсах для школярів. Цього року її грошовий еквівалент було збільшено до 1500 грн за 1-е місце, 1200 грн за 2-е місце та 1000 грн – за 3-є місце.

«Цього року старшокласників, які показали досить високі результати в інтелектуальних змаганнях було дуже багато, і це не може не тішити. Приємно, що серед них багато і минулорічних наших лауреатів, які знову показали гострий розум і вміння перемагати. Тішить і те, що, попри прогнози, молодь тягнеться до науки, до знань. Саме такі люди уже за якийсь десяток років визначатимуть обличчя нашої держави і підтримати їх зараз – наш обов’язок», – зазначив ініціатор «Інтелекту», народний депутат України Василь Яніцький.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.