Четвер, 28 Березень 2024


Заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко сьогодні працює у Страсбурзі, Франція. Вона бере участь у засіданні Комітету поточних справ Конгресу місцевих і Регіональних влад Ради Європи.

За словами Світлани Богатирчук - Кривко на порядку денному обговорення питань, що виноситимуться на розгляд чергової сесії в жовтні поточного року. Основні з них – “Дотримання прав людини в Європі”, “Запобігання радикалізму в регіонах” та “Просування місцевої демократії”.

"Приємністю для мене стало те, що у перерві колега з Об'єднаного Королівства Великобританії та Північної Ірландії Сандра Барнес підійшла подякувати за те, що завдяки моїм виступам в Конгресі вона черпала правду про Україну і щиро полюбила нашу державу", - прокоментувала Світлана Богатирчук - Кривко. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.