П'ятниця, 29 Березень 2024


В рамках Міжнародної програми "Студентська республіка" 11-13 липня на Рівненщині пройде наймасштабніша молодіжна подія цього року. Три літні дні, які молодь проведе на природі активно розважаючись та навчаючись принципам державотворення, завершаться виборами студентського мера Рівного та магістрату – представників молоді.

ВМГО "Студентська республіка" проводить Регіональні етапи Міжнародної програми у всіх областях України в якості генеральної репетиції перед проведенням Всеукраїнського фестивалю СтудРеспубліка, який щорічно збирає тисячі учасників, з числа яких обирають студентського Президента України та Парламент, які мають дорадчий голос при міністерствах освіти і науки, а також молоді та спорту.

Уже понад 10 років СтудРеспубліка сприяє вихованню поколінь, здатних вільно мислити, свідомих лідерів України як повністю суверенної держави. В основі програми політична (організаційно-діяльнісна) гра – ОДГ, яка є так званим симулятором квазі-держави. Студенти, об’єднуючись в команди, змагаються за право реалізувати власні проекти та ідеї, а також змагаються за право очолити магістрат.

Тема "Студентської республіки – 2016" – "Позитивні сценарії модернізації України: роль місцевих громад і молоді". Саме з ними і будуть пов’язувати свої проекти та ідеї молодіжні команди.

Крім цього до програми включено ряд субфестивалів – розважальних, спортивних, інтелектуальних та інших конкурсів, які є невід’ємною частиною змагань.

До програми "Студентської республіки – 2016", окрім ОДГ, входять:

  • "Перша Леді" та "Містер Студреспубліка" – конкурс серед дівчат та хлопців
  • Кубок КВК – змагання серед гумористичних команд
  • Квест-фест (в тому числі промо-квест, денний та нічний квести)
  • Низка інтелектуальних ігор (командних та індивідуальних)
  • Спортивна Республікада – всі доступні види спортивних змагань
  • Global флеш-моб – змагання серед команд
  • Водна битва
  • Жартівлива гра на вибування "Кілери" ("Поцілунок смерті")
  • і багато інших.

Попередня реєстрація на регіональний етап "Студентської республіки – 2016" в мережі Інтернет:

соціальна мережа Вконтакте: vk.com/rrsr2016
аплікаційна форма в Google-form: goo.gl/emOLSI

Тут є детальна інформація про програму Регіонального етапу СтудРеспубліки в Рівному, точне місце, час та умови проведення заходів.

Координатор в Рівненській області: Олександр Кужель, (063)885-3720, (097)611-8700.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.