Четвер, 28 Березень 2024


На Рівненщині не на жарт розгорілися пристрасті з приводу закупівлі Рівненським обласним управлінням освіти 10 шкільних автобусів "Мрія".

Однак, як виявилося шкільні автобуси виробництва "Мрія" закуплені через тендери у більшій половині областей України, і обласна влада Рівненської області не могла піти на порушення чинного тендерного законодавства.

Станом на 8 серпня 2016 року за даними веб-порталу «Державні закупівлі» 29 шкільних автобусів «Мрія» придбали у Вінницькій області, 16 – у Миколаївській, 6 – у Хмельницькій, 33 – у Дніпропетровській, 2 – у Закарпатській, 22 – у Кіровоградській, 3 – у Луганській, 25 – у Полтавській, 9 – у Рівненській, 15 – у Харківській, по одному у Одеській, Чернівецькій, Донецькій. Черкаській. Всього загалом 164 автобуси «Мрія», на суму 216 з половиною мільйонів, по 1,32 млн за одиницю.

Варто зазначити, що вперше, за всі 25-ть років незалежності нашої держави тендерний процес по закупівлі автобусів контролювався громадськістю, і був проведений чесно.  

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.