П'ятниця, 29 Березень 2024


Рівненські підприємці-спрощенці за 8 місяців 2016 року сплатили 189,5 мільйонів гривень єдиного податку. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 65,5 мільйонів, або 53 відсотки.

Зокрема, юридичними особами сплачено 43 мільйона, фізичними особами – 126,7,  платниками єдиного податку сільгосптоваровиробниками - 19,8. 

«Додаткові кошти, які надходять на рахунки місцевих громад Рівненщини працюють на поліпшення соціальних умов мешканців регіону. Досягти таких показників тільки зусиллями працівників фіскальної служби області без тісної співпраці з платниками та органами місцевого самоврядування було б неможливо», – відзначив начальник ГУ ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.