Вівторок, 19 Березень 2024


У Києві пройшов семінар по проекту "Поліпшення здоров'я на службі людей", який Міністерство охорони здоров'я втілює разом зі Світовим банком. Проект реалізується з 2015 по 2020 рр., - повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Для участі у проекті вибрали 8 областей України: Вінницьку, Волинську, Закарпатську, Львівську, Дніпропетровську, Запорізьку, Полтавську та Рівненську.

В рамках завдань проекту, у відібраних областях реалізуються різні програми.

Серед пріоритетних напрямків - поліпшення первинної медичної допомоги; боротьба з серцево-судинними захворюваннями на первинному і на вторинному рівнях; виявлення і лікування раку на ранніх стадіях; раціоналізація системи лікарень і управління в ній.

Також проект передбачає підтримку інформатизації галузі охорони здоров'я, впровадження нових методів фінансування, розвиток системи громадського здоров'я, поліпшення організаційного потенціалу та інформаційно-комунікаційне супроводження реформування системи охорони здоров'я.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.