Четвер, 28 Березень 2024


Завтра, 23 вересня, у Рівному стартує ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2016)».

Під час виставки більше 30 виробників з України, Польщі, Данії, Німеччини та Литви презентують промислове та побутове обладнання, енергоефективні технології, альтернативні види палива, відновлювану енергетику.

Урочисте відкриття - 9.30. Місце проведення - Рівненський міський палац культури «Текстильник», м.Рівне, вул. Гагаріна, 6.

«СЕТ-2016» проходитиме урамках Міжрегіональногофоруму з питань енергоефективності та енергозбереження, який триватиме два дні – 23-24 вересня.

Загалом Форум поділений на дві частини – виставкову та інформаційну.
 
ПРОГРАМА ІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «СЕТ-2016»

У рамках інформаційної складової Форуму проходитимуть тренінги, презентації та майстер-класи на теми з енергоефективності. Для учасників заходу будуть проведені цікаві конкурси, а також розіграші. Серед дітей відбудеться Конкурс дитячої творчості на тему «Енергозбереження - очима дітей».

Участь у виставці буде цікавою як для звичайних людей та представників ОСББ, ЖБК, ЖЕКів, наголосив ініціатор виставки, голова облдержадміністрації Олексій Муляренко. Адже питання економії коштів за рахунок впровадження новітніх енергоощадних технологій є вкрай актуальним для кожного. Водночас виробники зможуть представити себе та свою продукцію.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.