Вівторок, 19 Березень 2024


29 вересня 2016 року з 14:00 – 16:00 у м.Рівне за адресою: вул. Поштова, 2, 4 поверх (сесійна зала) відбудеться ділова зустріч на тему «Вільне підприємництво і демократія» в рамках реалізації «Програми розвитку малого та середнього підприємництва у місті Рівному на 2016 - 2017 роки» за підтримки Управління економіки міста виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Організатором ділової зустрічі є Громадська організація «Рівненська федерація малого та середнього бізнесу «Єдність». Реєстрація учасників ділової зустрічі: 13:30 – 14:00.

У заході візьмуть участь представники бізнес-спільноти м. Рівного: підприємці, власники малого та середнього бізнесу,  громадяни, які запланували реєстрацію свого бізнесу; помічник аташе з питань культури Фонду сприяння демократії Посольства США; представники Управління економіки міста Рівного; представники Сектору Державної регуляторної служби Рівненської області; громадськість.

На зустрічі будуть розглянуті питання стосовно економічної свободи та економічної демократії як основних передумов виникнення та розвитку підприємництва, зокрема:

1) економічна свобода як основна передумова розвитку підприємництва;

2) становлення та розвиток свободи підприємництва в Україні.

Під час ділової зустрічі буде проведено презентацію найкращих бізнес-ідей від учасниць проекту "Як українській жінці стати лідером в бізнесі?", який реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та  нагородження переможців конкурсу з найкращими бізнес-ідеями.

Контакти для підтвердження реєстрації: (093)00-44-604, (097)405-33-95, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Контактна особа – Людмила Воробей.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.