Вівторок, 19 Березень 2024


Об’єднані територіальні громади Рівненщини реалізовуватимуть проекти за кошти державної субвенції. Наразі Бабинська, Бугринська, Миляцька, Клесівська та Підлозцівська громади підготували 40 ініціатив на суму 24 з половиною мільйонів гривень.

Зокрема, за державні гроші в об’єднаних громадах планують відремонтувати ЦНАПи, дороги та вуличне освітлення. Також сільські жителі хочуть реконструювати системи опалення у школах та садочках, закупити транспорт.

«Ця субвенція надається виключно об’єднаним громадам. Загалом на Рівненщину надійшло 25,3 мільйонів державних коштів. З них використано майже 95 відсотків. Гроші підуть на формування якісної інфраструктури, посилення їхньої економічної спроможності та поліпшення надання послуг населенню громад. Водночас фінансування проектів за рахунок цієї субвенції відбуватиметься в рамках плану соціально-економічного розвитку», - зазначив заступник голови Рівненської облдержадміністрації Ігор Тимошенко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.