П'ятниця, 29 Березень 2024


В соціальній мережі Фейсбук розгорілися дискусії стосовно поведінки громадської активістки та місцевого соціального юриста Ліани Диновської, яка увечері 12 жовтня обізвала поліцейських та обматюкала їх. Переважна більшість рівнян засуджує такі дії "активістки" та вважає їх неадекватними відповідно ситуації.

Як повідомляє видання "4 влада" громадська активістка Ліана Диновська у своєму фейсбуці розмістила допис про інцидент з поліцейськими, що стався напередодні. Суть публікації зводилася до того, що поліцейські пильнували її автівку під кафе, а згодом зупинили на трасі з підозрою на водіння у станні сп`яніння, та протримали 25 хвилин у легенькій кофтинці на вулиці.

Крім допису пані Диновська розмістила відео свого спілкування з патрульними, а у дописі називала службовців «брехливими» та «дурнями».

Однак насправді все виявилося навпаки. Патрульна поліція у відповідь на запит "4 влади" надала повне відео з боді-камер патрульних, де зафіксований увесь процес від моменту зупинки транспортного засобу, яким керувала Ліана Диновська до моменту, коли патрульні повернулися до службового авто після зупинки автомобіля.

Відео: 4 влада

На відео чітко видно як "громадська активістка" принижує честь та гідність поліцейських, називаючи їх "обслуговуючим персоналом", обзиває їх "дурнями" та "дебілами", спілкується з незнайомими їй людьми виключно на "ти", використовуючи при цьому "ненормативну лексику" («Ах*еть, бл**ь, в мороз стоит, с*ка, час, бл**ь») і намагається використати своє становище "громадського активіста" аби уникнути відповідальності. 

Окрім того, на відео Ліана Діновська представляється адвокатом, хоча насправді це не так. У Єдиному реєстрі адвокатів України відсутні будь-які відомості про адвоката Ліану Діновську. Скоріше за все, Ліана Діновська представляючись адвокатом хотіла додати собі суспільної "ваги", або ж просто-напросто не розуміє різниці між юристом та адвокатом.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.