Четвер, 28 Березень 2024


Народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий судячи з усього сказав неправду про те, що задекларований ним і на днях переданий у Свято-Феодосіївский монастир Української Православної Церкви Київського Патріархату хрест-енколпіон зі Святими мощами є його сімейною реліквією і отриманий ним у спадок від діда Валерія Івановича Лозового. 

Скоріше за все цю "сімейну реліквію" було ним придбано відомому інтернет-аукціоні для колекціонерів VIOLITY. Вартість даного хреста-енколпіона по закінченню аукціону склала 7 210 гривень, хоча стартова ціна була - 3 000 грн. Нардеп Лозовий судячи з усього придбав її 30 серпня 2015 року.

Оголошення про продажу даної реліквії і досі зберігається в архіві інтернет-аукціону і подивитися його можна за цим посиланням.  

Для порівняння фото Андрія Лозового з його хрестом-енколпіоном і фото з інтернет - аукціону: 

 

Залишається відкритим питання, для чого Лозовому було говорити неправду про те, що це "сімейна реліквія"? Питання риторичне...

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.