П'ятниця, 29 Березень 2024


Заява фракції Партії “Блок Петра Порошенка” у Верховній Раді України

В умовах складної міжнародної ситуації, посилення тиску на Україну з боку Росії, ми закликаємо усі проукраїнські політичні сили консолідувати зусилля, заради збереження української держави та чітко відмежуватися від представників так званої “п’ятої колони”, яка прагне реваншу.

Наголошуємо, що сьогодні, як ніколи, важлива чітка патріотична і відповідальна позиції українського політикуму, кожного громадянина України. Категорично неприпустимими є загравання з агресором, задоволення власних політичних амбіцій, за рахунок руйнування української державності.

Обурливими є спільні акції з дестабілізації ситуації в країні проросійської опозиції та представників “Батьківщини”.
Неприроднім є поєднання апологетів режиму Януковича з тими, хто поруч з нами брав участь в Революції гідності.
Неприпустимим є імітація масових протестів за допомогою найнятої і оплачуваної масовки. Нагадаємо – так був організований тільки Антимайдан!

А тепер такими є спільні акції “протесту” біля Національного банку народного депутата Євгена Мураєва, який неодноразово заявляв про відсутність російської агресії проти України, та першого номеру виборчого списку партії “Батьківщина” Надії Савченко.

Ми рішуче засуджуємо співпрацю партії “Батьківщина” з представниками “п’ятої колони” Кремля.

Закликаємо всіх патріотів, свідомих українців та учасників подій 2013-2014 рр. не брати участі в імітації цих протестів, заради пам’яті нашого Євромайдану і всіх, хто на ньому поклав життя заради європейського майбутнього держави Україна!

Народні депутати фракції Партії “Блок Петра Порошенка” у Верховній Раді України

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.