Четвер, 28 Березень 2024


Сьогодні, 12 грудня на Рівненщину завітав лідер “Руху нових сил” Міхаїл Саакашвілі аби презентувати свою місцеву команду. От тільки як виявилося ця команда в основному складається не з зовсім нових сил, а з тих хто вже “добряче” встиг себе зарекомендувати, в тому числі і в багаточисельних політичних скандалах. 

Як стало відомо напередодні візиту на Рівненщину колишнього одеського губернатора до його команди увійшли керівник ГО “Громадський контроль”, екс-кандидат на посаду рівненського міського голови Дмитро Якимець, кадровий військовий, заступник Дмитра Якимця по “Громадському конролю” Олександр Зайчук, двічі депутат Рівнеради від ВО “Батьківщина” та екс-кандидат у депутати ВР від партії Наталії Королевської “Україна-вперед” Валентин Демчук, прес-секретар колишнього голови Рівненської облради Михайла Кириллова Михайло Чубай та місцевий медіа-магнат, власник компанії “Радіо-дім” Юрій Плоский.

Рівняни в основному критично віднеслися до такого складу “нових облич” в українській та рівненській політиці. Ось що з цього приводу пишуть в соціальних мережах:

“Трохи смішна команда”, - зазначив Сергій Коноплястий.

“Ті самі люди у ту саму хату....і щоб я за них голосував?”, - обурюється Віталій Гупалюк.

“От завжди дивувався, якими критеріями керуються лідери партій, коли підбирають собі місцеві команди... ще й досі так і не зрозумів”, - дивується Milosh Ognevich.

“Вау! Все знакомые лица. Да, как хочется денег! Противно. За команду Саакашвили голосовать не буду. Хотя сначала было интересно. Сдулся Миха”, - зауважує Ліля Данильчук.

"Так і хочеться сказати: Які люди і без охорони!!! Як на мене то цікавий симбіоз групи Сидорчука (Вадим молодець, яйця мають лежати у різних кошиках) і групи Громадського контролю (частини Якимця)", - повідомив журналіст Олексій Кривошеєв.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.