Четвер, 28 Березень 2024


Житомирський апеляційний адміністративний суд відхилив скаргу ПП «РІВНЕДОРПРОЕКТ» і залишив без змін постанову Рівненського окружного адміністративного суду, підтвердивши правомірність дій Управління ДАБІ у Рівненській області. 

Під час позапланової перевірки капітального ремонту ділянки дороги по вул. Соборна (від вул. Коцюбинського до вул. Князя Острозького) у Рівному посадовими особами Інспекції виявлені значні порушення у проектній документації. Так, встановлено, що даний проект розроблений без технічних умов на влаштування та підключення нової мережі дощової каналізації.

На підставі виявлених порушень вимог будівельних норм, державних стандартів і правил на проектувальника, ПП «РІВНЕДОРПРОЕКТ» накладено штраф на суму 1 млн 240 тис. грн.

Порушник спробував оскаржити рішення ДАБІ у судовому порядку, однак суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову. А нещодавно правомірність дій Інспекції підтвердив і апеляційний суд, залишивши постанову Рівненського окружного адміністративного суду без змін.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.