Четвер, 28 Березень 2024


Рівненський підприємець, який працює у сфері теплопостачання та енергозбереження Олександр Ільницький звинувачує колишнього голову Рівненської облради, а нині просто депутата Михайла Кириллова у шахрайстві. Про це він розповів виданню Press-центр.

За словами підприємця Михайло Кириллов позичив у нього майже мільйон гривень на власну виборчу кампанію до обласної ради. Гроші депутат не повернув. Більше того, пан Кириллов став уникати зустрічей та не відповідає на його дзвінки.

Олександр Ільницький розповів, що колишній очільник облради був впевнений, що знову ставши депутатом він зможе переобратися на посаду голови, та повернути позичені гроші за рахунок бюджету. 

“Я Кириллову та його близькому соратнику, також депутату облради Богдану Файфурі позичив сорок тисяч доларів. Хоча вони хотіли більше. На той час це був майже мільйон гривень. Розписали поетапно, яким чином з бюджетного фінансування вони мені повертатимуть борг і я передав їм гроші в «Колибі», неподалік мототреку. Вони постійно призначали там зустріч, коли потрібно було вирішити якесь питання”, - повідомив Олександр Ільницький. 

Згодом, каже підприємець, Кирилов та Файфура почали просити ще грошей, аби заплатити тим, хто був перед Файфурою у списку, щоб поступилися місцями на його користь. Потім розповідали про торги за те, щоб Кириллов став головою профільної комісії. І знову просили грошей. Однак, Олександр Ільницький відмовив у подальшому фінансуванні їх політичної діяльності адже окрім того, що він дав їм грошей на вибори, жодного пункту спільних домовленостей виконано не було. Після чого Кириллов почав уникати зустрічей із Олександром Ільницьким аби не повертати борг у сорок тисяч доларів.

Джерело: ОГО

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.