П'ятниця, 29 Березень 2024


28 грудня у Рівному відбувся заключний етап акції «Стань помічником Святого Миколая». Представники молодіжного осередку партії «БПП «Солідарність» відвідали онкохворих діток та вручили їм подарунки. Нагадаємо, що діти, які лікуються у Рівненській обласній лікарні у онкогематологічному відділі, писали листи до Святого Миколая.

Представники молодіжного осередку отримали 18 листів. Подарунки, які просили діти, були різні – починаючи від машинок, м’яких іграшок, також були і планшети та телефони. Є дітки, які просили матеріальну допомогу на лікування.

На відкритті головної ялинки Рівного у День Святого Миколая прості перехожі, зірвавши лист, могли стати помічником Святого Миколая та виконати бажання дитини, на долю якої випала тяжка недуга. “Хочу подякувати усім рівнянам, які долучилися до такої хорошої, світлої благодійної акції. Не передати словами ті емоції, які я бачила, коли вручала подарунки. Кожна дитина, яка написала листи, отримала свій бажаний подарунок. Це напевне найменше, що могли зробити усі, хто долучився до акції. Звісно, ми б хотіли, аби ці дітки вилікувалися і більше ніколи не знали що таке важжка недуга”, – розповідає координатор благодійної акції Юлія Мініч.

До акції долучилися представники Рівненської територіальної організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. Підтримали акцію також голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко, перший заступник голови Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук, рівняни Шукало Анна, Дятик Леся, Костюк Ірина, Стасюк Жанна, Бережнюк Віталій, Беднарчик Роман та острожанка Мініч Лариса.

Координатор Рівненського молодіжного осередку партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” Юлія Мініч висловлює велику подяку адміністрації Рівненської обласної дитячої лікарні, а саме Зоряні Олександрівні Слободюк – заступнику головного лікаря з медсестринства за допомогу у реалізації благодійної акції «Стань помічником Святого Миколая».

Молодіжний Рівненський осередок партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” вітає усіх з прийдешніми святами. Нехай усі домівки оминають біди. Нехай кожна дитина буде здоровою та щасливою. Бажаємо усім Миру, Злагоди та усіх благ!

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.