Четвер, 28 Березень 2024


Голова Рівненської облдержадміністрації Олексій Муляренко бере участь у нараді під керівництвом Президента України Петра Порошенка в Івано-Франківську. Серед питань, що розглянуть, – розвиток дорожньої інфраструктури у 2017 році.

Так, торік в кількох областях України був впроваджений фінансовий експеримент, у результаті якого половина коштів від митних надходжень залишалася в області, а гроші йшли на будівництво та ремонт доріг.

Цього року до експерименту хоче долучитися й Рівненщина.

Адже через область проходять дороги міжнародного значення. Вони сполучають Європу та Азію, країни Балтійського та Чорного морів. Є національна та регіональна автомобільні дороги.

Транспортні мережі Рівненщини мають важливе значення для економіки країни в цілому.

«На сьогодні є необхідність покращення стану дорожнього покриття області. Тому перед Президентом України Петром Порошенком лобіюватиму питання щодо включення Рівненщини в перелік областей, де буде реалізований фінансовий експеримент з будівництва доріг. Це дозволить спрямувати на розвиток дорожньої інфраструктури додаткових 100 мільйонів гривень», - прокоментував голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.