Вівторок, 19 Березень 2024


Наприкінці минулого року за сприяння народного депутата України фракції «Блок Петра Порошенка» Василя Яніцького з державного бюджету було виділено кошти для закупівлі вуличних тренажерів навчальним закладам Рокитнівського району. 

З настанням сприятливих погодніх умов спільними зусиллями учнів та вчителів вуличні тренажерні майданчики встановлено в Рокитнівському НВК «Школа І-ІІІ ступенів-ліцей» (7 тренажерів), Старосільському НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» (7 тренажерів), Біловізькій ЗОШ І-ІІІ ступенів (мультифітнес станція) та Рокитнівській дитячо-юнацькій спортивній школі додатково до раніше встановленого майданчика.

Тож, відтепер всі бажаючі матимуть змогу займатися спортом на майданчиках, обладнаних сучасним інвентарем та вдосконалювати свої спортивні навики. Усі майданчики відповідають сучасним екологічним вимогам та вирізняються яскравим і стильним дизайном. 

«Створення сучасних умов для занять фізкультурою і спортом є стимулом правильного вектору виховання молоді Рокитнівщини. Переконаний, що і в майбутньому спільно з місцевою владою та громадськістю нам ще багато чтого вдасться зробити аби покращити спортивну інфраструктуру рівненського Полісся», - зазначив Василь Яніцький.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.