П'ятниця, 29 Березень 2024


У четвер, 30 березня, питання розвитку професійно-технічної освіти об’єднає у місті Рівному представників влади та приватного сектору. Над підготовкою професійних кадрів, модернізацією навчальної програми до реальних потреб економіки на прес-конференції говоритимуть представники Міністерства освіти та науки України, обласної державної адміністрації, міської ради, компанії «Снєжка-Україна» та Вищого професійного училища №1 м. Рівне.

Захід розпочнеться об 11:00 год. у Вищому професійному училищі №1 м. Рівне (вул. С. Бандери, 69). На завершення прес-конференції на базі училища відбудеться урочисте відкриття Навчально-практичного центру «Śnieżka», де учні отримають унікальну можливість опанувати новітні будівельні технології та матеріали.

Учасники прес-конференції окреслять бачення розвитку професійно-технічної освіти у регіоні, а також перспективи участі таких освітніх закладів у комплексному розвитку міста Рівного. На прикладі навчально-практичного центру "Śnieżka" говоритимуть про підготовку фахівців будівельної сфери, а також державно-приватне партнерство у закладах професійно-технічної освіти Рівненщини.

Передбачається, що в обговоренні актуальної теми розвитку і модернізації професійної освіти візьмуть участь:

- Коваленко С. П., начальник відділу взаємодії із соціальними партнерами та виробництвом МОН;

- Тимошенко І. О., заступник голови Рівненської облдержадміністрації;

- Хомко В. Є., міський голова м. Рівне;

- Таргонський Г. М., начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації;

- Коржевський П. М.,  заступник начальника, начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації;

- Марек Павлусь, генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна»;

- Стрижеус І. В, директор Вищого професійного училища № 1 м. Рівне.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.