Вівторок, 19 Березень 2024


Ініціативна група «Об’єднання «САМОПОМІЧ» в Березнівському районі на чолі з Вадимом Козлюком, взяла участь  у відзначенні Дня пам’яті та примирення і 72 - ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Учасники заходу вшанували пам’ять солдатів, які загинули в роки Другої світової війни хвилиною мовчання та покладанням квітів до місця їх вічного спочинку у сквері Слави міста Березне та поспілкувалися із ветеранами.

“В цей пам’ятний день дякую тим, хто свого часу приніс мир Україні та світу. Сьогодні усі ми схиляємо голови в пам’ять про тих, хто поліг у Другій світовій війні… З кожним роком все менше й менше лишається людей, які на власні очі бачили ті жахіття та виборювали мир для своїх дітей. Але їх подвиги не будуть забуті! Ми пишаємося вчинками тих, хто ризикуючи життям впевнено йшов у бій”, - зазначив Вадим Козлюк під час мітингу.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.