Четвер, 28 Березень 2024


На реконструкцію та ремонт поліських доріг на Рівненщині уряд цьогоріч виділяє більше 72 мільйонів гривень. Народний депутат України, член фракціі «Блок Петра Порошенка» Василь Яніцький доклав значних зусиль, щоб до державної програми увійшли дороги місцевого значення. 

Рівненське Полісся отримає кошти для ремонту 7 ділянок доріг місцевого значення. 

Аби ця програма не перетворилася на черговий дерибан державних грошей, Василь Яніцький ініціював проведення наради у Рівненській службі автомобільних доріг, яка відбулася днями за участю переможців тендерів на виконання робіт. 

Парламентар у ході зустрічі познайомився з керівниками будівельних організацій, наявністю в них матеріально – технічної бази та обладнання, працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, наявністю документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

«Для проведення дорожніх робіт залучено на конкурсній основі організації, які мають досвід, значну виробничу базу та використовують сучасні матеріали й технології. Ремонт повинен бути проведений в першу чергу якісно та у встановлені терміни.  Крім того, виконання робіт на дорогах області, а особливо у північних районах має велике значення для зростання економічного та культурного потенціалу Рівненщини. І наостанок, запам’ятайте, що особисто контролюватиму даний процес. Жодної державної копійки я не дозволю «закопати в землю», - зазначив Василь Яніцький.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.