Четвер, 28 Березень 2024


Кабінет міністрів України опублікував дані моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів за 2016 рік. Рівненська область посіла п’яте місце серед інших областей України та шосте – разом з містом Київ.

Відповідні дані розміщено на офіційному сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Загальну рейтингову оцінку регіонів розраховували за 64 показниками, які згруповані за 12 напрямками. За 4-ма напрямками Рівненська область входить до п'ятірки лідерів. 

Наш регіон опинився серед лідерів у сфері «Відновлювальна енергетика та енергоефективність», де Рівненщина посідає 2-е місце. Також наша область лідирує за напрямками «Доступність та якість послуг у сфері охорони здоров’я» (2 місце) і «Раціональне природокористування та якість довкілля» (5 місце). 

Беззаперечним лідером Рівненщина є у напрямку «Соціальний захист та безпека» - тут область посідає перше місце. 

Загалом, порівняно з 2015-м роком Рівненщина піднялася у рейтингу соціально-економічного розвитку областей України за 2016 рік на п’ять позицій – 3 11-го місця на 6-те.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.