П'ятниця, 29 Березень 2024


За ініціативи голови Рівненської обласної державної адміністрації, депутата Рівнеради від партії «БПП «Солідарність» Олексія Муляренка сьогодні в Рівному відбулася акція «Здай кров – врятуй дитяче життя».

Участь в акції окрім Олексія Муляренка взяли перший заступник голови Рівненської обласної ради, депутат від БПП Олександр Корнійчук, депутат міськради від «Солідарності» Андрій Кузьмич, рівненські рятувальники, партійці Рівненської ТО “Солідарності”, які здали кров для двох дітей – Владислава Кур’яти із Гощі та Давида Острійчука зі Здолбунова, яким наразі дуже потрібна донорська кров.

Зазначимо, що продуктові набори, які вручають усім донорам після здачі крові, учасниками акції було передано в онкогематологічне відділення дитячої обласної лікарні.

«Якщо Ви здорові, але ще не є донором, не зволікайте ні секунди і приєднуйтесь до цієї важливої та благородної справи. Бути донором – це не тільки престижно, але й корисно для Вашого здоров’я», – наголосив Олексій Муляренко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.