П'ятниця, 29 Березень 2024


Голова спілки АТОвців Дубровицького району Микола Шкильнюк нагороджений знаком народної пошани – медаллю “За Відвагу”.

Нагороду Миколі Шкильнюку було вручено днями в Київському обласному військовому комісаріаті за допомогу Збройним Силам України у виведенні особового складу війської частини і самохідних артилерійських установок з-під ворожого оточення.

В даний час Микола Шкильнюк займається волонтерською діяльністю, очолює місцеву громадську організацію «Захисту прав та інтересів учасників АТО» та є активним членом районної організації партії "БПП "Солідарність".

Для довідки. Медаль “За відвагу”  –  це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована з метою становлення поваги суспільства до героїв АТО, які в складних умовах служби довели свою вірність обов’язку та  народу України та для нагородження за особисту мужність та відвагу, виявлені під час ведення бойових дій в найгарячіших точках зони АТО.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.