Четвер, 28 Березень 2024


"Укрзалізниця" домовилася з польськими колегами про запуск двох пар поїздів у Холм - крім поїзда Ковель-Холм почне роботу пара поїздів на маршруті Рівне-Холм. Про це 12 червня під час церемонії відправки першого поїзда з Ковеля в Холм повідомив член правління ПАТ УЗ Сергій Михальчук.

Новий поїзд з Рівного до Польщі почне ходити 11 грудня або раніше.

"Ми з польськими друзями пропрацювали дві пари поїздів. Перша пара поїздів сьогодні вирушає. Якщо з'явиться великий пасажиропотік, у нас вже готове з 11 грудня, а якщо пасажиропотік буде великим, то ми і раніше розглянемо це питання, щоб запустити потяг з Рівного", - поінформував Михальчук.

Як повідомляється, в перший рейс поїзда № 751/752 сполученням Ковель-Холм вирушило 92 пасажира з України. З Ковеля двовагонний склад відправляється о 11:53, в Холм прибуває о 13:41. У зворотному напрямку поїзд відправляється о 14:51 і прибуває о 18:40. Вартість квитка становить 203 грн.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.