Вівторок, 19 Березень 2024


Завтра, 22 червня 2017 року об 11:00 в конференц-залі НУВГП (вул. Соборна, 11) розпочнеться виїзне розширене засідання Правління Державного концерну «Укрторф» за участю представників Міненерговугілля України, обласних державних адміністрацій декількох областей, директорів усіх торфобрикетних заводів. Участь в засіданні візьмуть також і провідні науковці університету.

Учасники зібрання обговорять проект Концепції розвитку торфової промисловості України на 2017-2020 роки. А участь науковців НУВГП – фахівців з різних галузей знань – дозволить розглянути проект Концепції з різних точок зору, покращить його якість. 

Також планується обговорити питання профілювання студентів спеціальності «Гірництво» на розробку торфових родовищ і переробку торфу за замовленням ДК «Укрторф» та участь концерну в підготовці бакалаврів і магістрів для своїх підприємств.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.