П'ятниця, 29 Березень 2024


ЛІдер Радикальної партії України, народний депутат Олег Ляшко засудив дії свого однопартійця депутата Рівненської міської ради Володимира Кудріна, якого вчора затримало СБУ у звинуваченні в отриманні хабара у сумі 5 000 долларів. Про це він повідомив у себе на сторінці в Фейсбуці.

"Всіх депутатів від Радикальної партії, яких по Україні більше двох тисяч, я неодноразово публічно попереджав, щоб не брали хабарі і служили людям, а не власній кишені. Більшість наших депутатів - чесні і відповідальні люди. Але у великій сім'ї, як відомо, не без урода. Ті уроди, які мене не почули чи не зрозуміли - хай відповідають! Тому затримання правоохоронцями хабарників я вітаю, мені буде менше роботи по партійних чистках", - зазначив Олег Ляшко.

За словами лідера радикалів у зв'язку з останніми затриманнями депутатів від РПЛ він ініціює масштабні партійні чистки, щоб очистити партію від перевертнів і пристосуванців.

"Прошу всіх українців повідомляти мені особисто про відомі вам факти зловживань або негідної поведінки депутатів від Радикальної партії. Звертаюся також до всіх членів нашої партії повідомляти про порушення наших партійців - від рядових до керівників парторганізацій. Всі ваші повідомлення будуть ретельно перевірені, у випадку підтвердження я сам звернуся до правоохоронців притягнути перевертнів до відповідальності", - повідомив радикал.

Олег Ляшко зобов'язав керівників обласних, міських і районних організацій РПЛ надзвичайно уважно реагувати на кожне повідомлення про зловживання члена партії, негайно розбирати факти на партбюро і виключати негідників із партії, якщо інформація підтверджується. Він закликав однопартійців не зважати на колишні заслуги, якщо скурвився - гнати в шию!

"Партія сильна лише тоді, коли здатна до самоочищення", - зазначив Олег Ляшко.

В той же час лідер радикалів сподівається, що ці синхронні затримання по Україні депутатів від РПЛ, про які рапортує ГПУ, не є організованою владою кампанією по дискредитації опозиційної партії. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.