П'ятниця, 29 Березень 2024


На 441,3 тисяч гривень порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів, виявлено Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області у фінансово-господарської діяльності Рівненської центральної районної лікарні. 

Під час планової ревізії у лікарні встановлено факти неправильного нарахування та сплатили єдиного соціального внеску, що призвело до втрат на загальну суму 142,7 тис. грн. Також спеціалісти держаудитслужби виявили, що із січня 2014 року по травень 2017 року видатки спеціального фонду кошторису з надання платних послуг покривалися коштами загального фонду і спрямовувались на придбання матеріальних цінностей, медикаментів та харчових продуктів. Це призвело до 194,2 тис. грн втрат.

Окрім того, медичний заклад зайво витратив кошти на оплату комунальних послуг та ремонтних робіт, із порушенням законодавства здійснив видатки, пов’язані з оплатою праці тощо.

Завдяки діям державних аудиторів виявлені фінансові порушення районна лікарня повністю усунула.

За результатами ревізії складено 17 протоколів про адміністративні правопорушення. Матеріали ревізії передано до правоохоронних органів.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.