П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні, 25 вересня у польському місті Люблін розпочався VI Конгрес Ініціатив Східної Європи, дводенна зустріч дипломатів, експертів, працівників органів місцевого самоврядування.

Серед делегатів з Рівненщини, які представляють область на Конгресі перший заступник голови Рівненської облради, депутат від БПП Олександр Корнійчук, депутат обласної ради від БПП Віталій Бойко та Секретар Рівнеради, депутат міськради від БПП Сергій Паладійчук.

Протягом останніх кількох років цей захід став важливим місцем обміну поглядами, дискусій і спільних ініціатив для країн Східного Партнерства та Європейського Союзу.

Цьогорічний Конгрес охоплює питання місцевої демократії, науки та освіти, мобільності та моделі примирення. Учасники заходу протягом двох днів ознайомляться із сучасними методами туристичної промоції міст та регіонів, підтримки підприємництва серед молоді, комерціалізації науки чи моделі місцевої освіти та з основними перспективами реформи децентралізації в Україні.

Враховуючи численні загрози, яким піддається сучасна Центра і Східна Європа, важливе місце буде відведено програмній лінії «Політика і безпека».

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.