Четвер, 28 Березень 2024


Верховна Рада 233 голосами прийняла законопроект №7163 «Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях» в першому читанні.

Спікер Андрій Парубій поставив його на голосування з вилученням частини першої статті сьомої, в якій згадуються Мінські угоду.

Також була досягнута домовленість про доповнення до другого читання даного законопроекту положеннями про включеному Росією Крим.

Решта положень документа залишилися в редакції, внесеної президентом Петром Порошенко.

Переважна більшість народних депутатів від Рівненщини проявили свою патріотичну позицію та підтримали даний законопроект який визнає Російську Федерацію країну - агресором.

ЗА голосували депутати від фракції БПП Олександр Дехтярчук, Василь Яніцький та Ірина Луценко, представник Радикальної партії Андрій Лозовой, обранці від "Народного Фронту" Юрій Вознюк, Вадим Сидорчук та Віталій Корчик.

Проти проголосували позафракційний депутат від ВО "Свобода" Олег Осуховський та депутат від фракції  "Батьківщина" Сергій Євтушок.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.