Четвер, 28 Березень 2024


Я хочу, щоб лікарі мали гідні умови і достойну оплату своєї праці. Щоб були стимули для розвитку і здорова конкуренція між лікувальними закладами. Щоб можна було запрошувати на роботу найкращих і відсіювати тих, хто не справляється з нею на відмінно. Щоб в лікарню прийшли інвестиції і сучасне обладнання було в достатній кількості.

Я хочу бачити пацієнтів, які перебувають в лікарні в умовах, що хоча б наближено нагадують нормальний готель. Пацієнтів, що отримують повноцінну діагностику та лікування в одному місці і не змушені їздити по різних закладах. Що мають повну свободу вибору, де і у кого лікуватися.

І саме тому я хочу, щоб медична реформа відбулася. Варто дискутувати про деталі, але не можна далі обманювати себе та інших. Так, як є, бути не може. А щоб було, як може, потрібен наш спільний голос і воля. Я - за!

Головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні, депутат обласної ради
Віталій Бойко

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.