Четвер, 28 Березень 2024


Сьогодні, в облдержадміністрації під керівництвом голови ОДА Олексія Муляренка відбулася виробнича нарада за участю керівництва Служби автомобільних доріг в області та представників підрядників щодо будівництва доріг на Рівненщині.

Участь в нараді взяли і голови РДА в районах, де відбуваються ремонтні роботи, адже від них залежить контроль за якістю та вчасністю виконання робіт.

Під час наради присутні обговорили кожну ділянку, яка наразі є в роботі, або щодо якої підписаний договір на виконання робіт в цьому році. По кожному об'єкту було проговорено терміни та зауваження по якості виконання робіт. Олексій Муляренко наголосив на тому, що всі ці зауваження необхідно усунути. Очільник області поставив чіткі дедлайни стосовно цього.

"На сьогодні визначальними є погодні умови, тому що з фінансуванням у нас фактично питань немає. Як було анонсовано раніше, в області до кінця цього року буде відремонтовано доріг на півмільярда гривень", - повідомив Олексій Муляренко.

Керівник Рівненщини також розповів, що за результатами наради можна стверджувати - на даний момент загрози невиконання робіт по якомусь з об'єктів немає.

"Всі дорожники взяли на себе зобов'язання зробити все якісно, розуміючи, що в даному випадку надають три роки гарантії", - додав Олексій Муляренко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.