Четвер, 28 Березень 2024


17 грудня, напередодні Дня Святого Миколая у Рівному відбувся благодійний забіг «Rivne St. Mykolas Run 2017». Учаcть в якому взяли близько 200 pівнян, серед них і голова Рівненської ОДА, депутат Рівнеради від партії “БПП “Солідарність” Олексій Муляренко.

«Разом з синами Андрієм та Іваном взяли участь в благодійному забігу «Rivne St. Mykolas Run 2017». Пробігли дистанцію у 2 кілометри. Пишаюсь, що Іван фінішував у першій п’ятірці. А на фініші мене зустрічала моя найкраща група підтримки – дружина Наталя та маленький Олексій Олексійович. Окрім усього іншого, забезпечили собі відмінний настрій, адже це дуже здорово коли понад 200 людей біжать з тобою поруч та ще й заради благородної мети!», – поділився враженнями Олексій Муляренко.

Організатори, а це біговий клуб «Rivne Running Club», присвятили подію збору коштів для 3-річної мешканки Здолбунівського району – Софії Кваснюк, якій потрібна пересадка кісткового мозку.  Тільки за день вдалося зібрати 20 100 гривень.

Нагадаємо, що будь-яку суму коштів можна перерахувати на картковий рахунок мами дівчинки – Іванни Хомети: Приватбанк, 4149 4978 0345 1162 (моб. 0972057568).

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.