Четвер, 28 Березень 2024


У зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на грип та ГРІ з 13 лютого на карантин закрили усі школи у містах Сарни та Вараш. Учні не ходитимуть на навчання до кінця цього тижня.

На Рокитнівщині призупинили навчання у двох ЗНЗ, на Гощанщині – у шести. Чотири школи тимчасово не прийматимуть учнів у Млинівському районі та вісім - у Сарненському. До того ж не навчатимуться діти у Бабинській, Млинівській, Крупецькій, Козинській та Висоцькій ОТГ. Там кількість хворих школярів перевищує 20% від загальної кількості.

Продовжили вимушені канікули загальноосвітні навчальні заклади Дубровицького району. Пролонгували карантин і в Острозькому районі.

Нагадаємо, нині тривають карантинні заходи у школах Радивилівщини, Здолбунівщини та Костопільщини. Школярі обласного центру, міста Дубно, Деражненської ОТГ та Рівненського району теж не ходять на навчання.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.