Четвер, 28 Березень 2024


Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко прокоментував інформацію, що була розповсюджена в одному з місцевих видань щодо начебто виникнення проблем в діяльності підприємств з французькими інвестиціями на Рівненщині.

«Буду говорити виключно сухою мовою фактів. Немає жодних проблем, які сьогодні перешкоджають виробничій та інвестиційній діяльності підприємств з французькими інвестиціями. Займаючись проблематикою роботи Консьюмерс-скло Зоря вже багато років поспіль можу сказати, що нинішні проблеми сто двадцять треті за кількістю, серед тих, які довелося «розрулювати» ОДА за весь час діяльності цього важливого для області підприємства.

Чи хтось, наприклад, знає сьогодні про рутинну історію встановлення нового трансформатора або проблему відшкодування ПДВ підприємству, які реально ставили роботу підприємства ще кілька років тому майже на «точку не повернення». Це все надбання історії, яке для ОДА було лише черговою перегорнутою сторінкою. На жаль, чи на щастя, сьогоднішня «124-та» проблема співпала з візитом Посла Франції і стала об'єктом уваги усіх ЗМІ. Щиро аплодую пані Послу за уміння відстоювати інтереси національних підприємств. Гарний приклад!

Що робити? Безперечно комбінувати традиційні «непопулярні адміністративні заходи» із методами переконання депутатів сільської ради села Зоря. У тому числі пропоную спитати вищеозначених депутатів, чому вони не знайшли можливості для елементарної комунікації на відстані 500 метрів зі своїм рідним бюджетоутворюючим підприємством? Вибачте за «многа букафф». Міг ще більше, але краще щось зробимо для результату, - розповів Ігор Тимошенко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.