П'ятниця, 29 Березень 2024


Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» оголошує старт Платформи конкурентного фінансування партійних проектів “ВІДКРИТА СОЛІДАРНІСТЬ” і початок відбору конкурсних заявок для громадських організацій. Сума фінансування – до 50 тисяч гривень.

«Вперше в Україні політична сила запроваджує платформу проектного фінансування на конкурентній основі. Ми хочемо підтримати громадські ініціативи, спрямовані на розвиток країни. Тому закликаємо громадські організації активно долучитися до конкурсу, а усіх небайдужих українців – голосувати за найкращі ідеї», – заявив керівник Секретаріату партії «БПП «Солідарність», народний депутат України Максим Саврасов.

У конкурсі можуть взяти участь проекти Громадських організацій, які відповідають програмним положенням партії, спрямовані на європейську інтеграцію України, розвиток громадянського суспільства та реалізацію реформ, розвиток молодіжного руху та жіночого активізму.

Зареєструвати свій проект можна за посиланням http://open.solidarnist.ua/?page_id=569 з 17 квітня по 4 травня 2018 року.

Переможці будуть визначатися за підсумками онлайн голосування, яке триватиме з 10 по 20 травня 2018 року. Переможці будуть оголошені до 30 травня 2018 року. У конкурсі можуть брати участь представники громадських організацій з усієї України.

Детальніше про умови конкурсу – за посиланням http://open.solidarnist.ua/?page_id=2457

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.