П'ятниця, 29 Березень 2024


Сьогодні, 21 травня, в місті Острог відбулося  свято «Сузір’я Острога», на якому талановиті школярі отримали грамоти та премії з рук депутата Рівненської обласної ради від партії «БПП «Солідарність» Олександра Корнійчука.

Нагороди отримали переможці та призери  Всеукраїнських учнівських олімпіад, мистецьких конкурсів та спортивних змагань.

«Цю стипендію я започаткував три роки тому. Переконаний, що разом з вчителями та батьками – робимо велику справу. Адже інтелектуально розвинена молодь – це запорука успіху української нації», – розповів Олександр Корнійчук.

Крім того, разом з першим заступником міського голови Ольгою Логвін депутат висловив окремі слова вдячності наставникам талановитих учнів.

«Ці люди віддають частинку себе, аби відкрити нові знання і нові горизонти для своїх вихованців. Це варте слів подяки та пошани», – зазначив Олександр Корнійчук.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.