Четвер, 28 Березень 2024


Днями, на Рівненщині було презентовано проект нового туристичного маршруту «Мала княжа корона», що походитиме Оржевом та Клеванем. Над розробкою проекту працює член виконавчого комітету Клеванської ОТГ Сергій Мініч.

«В Клеванських фейсбук-групах часто зустрічав вислови на кшталт «що нам від того туризму...». Туристична галузь може і повинна приносити в бюджет нашої Клеванської ОТГ додаткові надходження та давати поштовх для розвитку приватного бізнесу. І перші приклади уже є», - каже представник громади.

За словами Сергія Мініча вже в липні, поруч Тунелю кохання запрацює справді європейський, готельно-ресторанний комплекс «Тунель кохання». Його власниця, підприємець Діана Клімук, повірила в перспективу розвитку Клеваня та в успіх бізнесу, орієнтованого на туристів. А тому вирішила відкрити власну справу саме тут. Як результат, вона сплачуватиме податки до бюджету ОТГ, створюватиме робочі місця та ін.

«Я щиро переконаний що влада повинна допомагати інвесторам реалізовувати свої ідеї. Створювати умови для їх стабільної роботи. А тому всіляко підтримую та допомагаю таким підприємцям, як Діана Клімук, «заходити» в Клевань та працювати тут», - розповів Сергій Мініч.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.