П'ятниця, 29 Березень 2024


Вже завтра, 14 червня, у Рівному стартує IV Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)». Вона триватиме два дні.

Початок реєстрації – 09.30 год. Урочисте відкриття – о 10.00 год.

Як повідомляють організатори, учасники вже з’їжджаються. При чому з усіх куточків України – Київської, Харківської, Миколаївської, Одеської, Чернігівської та Волинської областей.

Серед них – понад 50 фірм-виробників, які працюють у галузі енергоефективності. На виставці вони представлять промислове та побутове обладнання, енергоефективні технології, альтернативні види палива, відновлювану енергетику.

Відвідувачі виставки матимуть змогу побачити устаткування не лише місцевого виробництва. Тут буде обладнання й представництв закордонних виробників з США, Японії, Німеччини, Італії, Чехії, Литви, Данії та Туреччини.

Окрім виставки учасники СЕТ-2018 матимуть змогу відвідати Міжрегіональний форум з питань енергоефективності та енергозбереження. Подія відбуватиметься паралельно з виставкою.

Спікери Форуму познайомлять слухачів із унікальною та новітньою у світі технологією SMARTWIRE, яку розробили швейцарці. А ще запланували розповісти про реалізацію «зелених» проектів, вітроенергетичні установки. І звичайно не оминуть таку актуальну на сьогодні тему як енергоощадність у багатоквартирних будинках.

У рамках форуму відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю науковців київського, харківського університетів з Національним університетом водного господарства. Співробітництво стосуватиметься реалізації заходів з енергоменеджменту.

Також під час IV Міжнародної спеціалізованої виставки проведуть інтерактивний тренінг «Несподіване джерело енергії», інтелектуальний енерготурнір «Puzzle time» та «Енергоефективний крокодил».

Нагадаємо, виставка відбудеться на території приміщення ТОВ «Рівнетеплоенерго» (м.Рівне, вул. Д.Галицького, 27).

Організатори запевняють, цікаво буде усім! Захід відбудеться з  ініціативи голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.