Четвер, 28 Березень 2024


Партійці Рівненської обласної організації партії ВО «Батьківщина» вважають, що на Сході України йде «братовбивча» війна, а не захист України від нападу Російської Федерації. Про це у своєму блозі на meta.ua повідомив Микола Мельничук. 

Зокрема, він зазначає, що нещодавно жителі Рівненщини були обурені публікацією керуючої справами виконкому Костопільської міськради Ніни Ткачук, дружини голови Костопільської районної ради від партії ВО «Батьківщина» Сергія Ткачука, яка на своєму акаунті в соціальній мережі «Фейсбук» відкрито висловила антиукраїнську позицію та заперечила той факт, що Росія – це країна-агресор.

Ніна Ткачук заявила, що ООС (АТО) ніщо інше як «братовбивча війна» і тільки влада, на її думку, винна у тому, що «брат вбиває брата». Цікаво, як відреагували її партійні колеги-БЮТівці, адже висловлювання останньої неабияк підривають авторитет передвиборчої кампанії «сердечних», котрі демагогічно декларують, що «Незалежність України опинилася під прямою загрозою воєнної інтервенції Росії. Події на Донбасі – це вже давно не антитерористична операція, а справжня війна та окупація українських міст російською армією». Як вам?

Провокацію, не виключено, проплачену Росією, чиновнику міської влади не вдалося внести в маси, адже вона не очікувала, що вказаний пост викличе таке різке невдоволення читачів. Свідомість та чітка громадська позиція, які вилилися в активну дискусію, звели нанівець всі старання фейкового миротворця від ВО «Батьківщина». Розуміючи, що «лоханулась», Ніна Ткачук поспішила видалити скандальний матеріал зі своєї сторінки. Однак, він був завчасно «заскрінений» небайдужими відвідувачами. Незрозуміло, чим керувалася чиновниця-поетеса, коли викладала в Інтернет-простір власні домисли. Чи можливо ця позиція не тільки Ніни Ткачук, а добре продумана популістська теза напередодні президентських та парламентських виборів, яка так гріє імперські амбіції кремлівських кураторів? 

Якби подібну витівку зробив пересічний житель, а не чиновник з вищою освітою та сформованими політичними поглядами, можна було принаймі і зрозуміти джерела «совкового світогляду». 

Крім того, депутат Рівненської обласної ради Анатолій Алексейчук та ініціативна група жителів міста Костопіль звернулися до міського голови Євгена Денисюка з вимогою звільнити чиновницю із займаної посади. На їх думку, є неприпустимо, щоб керівну посаду в місті займала людина, що неприховано підтримує проросійські настрої. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.