Четвер, 28 Березень 2024


Гучний скандал супроводжував роботу чергової сесії Костопільської міської ради. На її засідання прибула чисельна кількість вояків АТО, воїнів- добровольців, волонтерів, представників громадських організацій патріотичного спрямування. Основною метою захисників України, було припинити систематичне проведення антиукраїнської пропаганди, проявів сепаратизму та розпалювання міжконфесійної ворожнечі, яку на їх думку проводить керуюча справами виконкому міськради, представник партії ВО «Батьківщина» Ніна Ткачук.

Про це в мережі Фейсбук повідомив відомий костопільський журналіст Олександр Намозов.

Підтримати дружину Ніну прийшов голова Костопільської районної ради, голова райорганізації партії ВО «Батьківщина» Сергій Ткачук та депутат обласної ради, керівник обласної організації партії ВО «Батьківщина» Микола Кучерук, які без запрошень, з виглядом рабовласників зайняли місця у президії. 

На зауваження одного із міських депутатів, що їх туди ніхто не запрошував, Сергій Ткачук відповів далеко не ввічливо. Кажуть, у притаманній йому манері бандитських 90-х років послав депутата нецензурною лайкою. Після чого, міський депутат порадив Ткачуку займати президію у рідній Комарівці і не заважати проведенню сесії.

Суперечка, навколо скандальної представниці партії «Батьківщина» Ніни Ткачук тривала більше години. В один із моментів Микола Кучерук, захищаючи Ткачуків спровокував сутичку і майже не кинувся в бійку, але його вчасно зупинили оточуючі.

Один з місцевих громадських діячів оприлюднив суму яку костопільським платникам податків, доводиться у вигляді зарплати виплачувати родині Ткачуків, а це більше ніж півмільйона гривень на рік.

«Доки одні жирують, інші бідують, ще й агресорів рахують за братів, та проводять їх пропаганду»,- наголосив він.

У відповідь Микола Кучерук звинуватив волонтерів в антиукраїнській діяльності.

Аби, якось утихомирити обидві сторони конфлікту, міський голова запропонував створити депутатську комісію, яка разом з представниками громади, має вивчити діяльність Ніни Ткачук, та зробить відповідні висновки. Громада ж має намір і далі стояти на своєму і вимагатиме звільнення скандальної чиновниці. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.