Четвер, 28 Березень 2024


Зі своїми підопічними лідер Радикальної партії, народний депутат України Олег Ляшко досить авторитарний та жорсткий. Він абсолютно спокійно може кричати на своїх депутатів, не цураючись лайки. Про це йдеться у матеріалі «Дуче» Ляшко. Як головний «радикал» готується до виборів президента» опублікованому інтернет-виданням «Українська правда»​.

Минулого року журналіст видання став свідком, як Олег Ляшко нахабно розмовляв зі своєю правою рукою у партії, депутатом із Рівного Андрієм Лозовим. 

«Тихо я тобі сказав! Мовчи поки лідер говорить», – наказував Ляшко своєму депутатові, коли вони обоє спілкувалися з журналістами «Української правди».

«Олег Валерійович поводиться так ніби вже став президентом. Дуже зверхній, авторитарний. Йому мають всі догоджати: коли треба може похвалити, коли йому щось не подобається – матюкається», – згадує про Ляшка один з його колишніх соратників.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.