Вівторок, 19 Березень 2024


ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» – одне з найбільших в Україні підприємств з виготовнення мінеральних добрив та адипінової кислоти, увійшов до списку юридичних осіб, стосовно яких уряд РФ у четвер упровадив санкції.

Відповідну постанову розміщено на сайті Кабінету міністрів Росії.

Крім того, в санкційному списку опинилися низка рівнян, серед яких Юрій Луценко, Сергій Князєв, Андрій Лозовой, Василь Грицак та ін.

До слова, до юридичних і фізичних осіб, що потрапили до списку, й підконтрольних їм організацій застосовується блокування безготівкових грошових коштів, цінних паперів і майна на території РФ та заборона на виведення капіталу за межі Росії.

Повний перелік українських юридичних осіб та підприємств, що потрапили під санкцій Російської Федерації читайте за посиланням.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.