П'ятниця, 29 Березень 2024


У січні-жовтні 2015 року за рахунок вжиття заходів із забезпечення погашення податкового боргу до бюджету надійшло 24,2 млн. грн., що на 2,5 млн. грн., або на 11,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Так, з початку поточного року працівниками відділу погашення заборгованостей ДПІ у м. Рівному здійснено наступні заходи:

- направлено 86 позовів до суду щодо стягнення готівкових (безготівкових) коштів на 20,7 млн.грн. Судами задоволено 31 позов на суму 19,2 млн.грн., внаслідок чого стягнуто коштів з банківських рахунків боржників в сумі 0,9 млн.грн.;

 - спрямовано 55 позовів до суду щодо звернення стягнення на активи боржників через органи державної виконавчої служби на суму 1,6 млн.грн.

 - надіслано 6 звернень до суду на загальну суму 7,0 млн.грн. для надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок заставного майна.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.