П'ятниця, 29 Березень 2024


Платники податків, які перебувають на обліку в ДПІ у м. Рівному, за десять місяців цього року перерахували 1123,3 млн. грн. єдиного соціального внеску. В порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 147,1 млн. грн. Зокрема, у жовтні цього року до бюджету перераховано 128,3 млн. грн. єдиного соціального внеску, що на 23,5 млн. грн. більше, ніж за цей місяць торік.

Податківці звертають увагу рівнян на те, що фізична особа має право на добровільну сплату єдиного внеску шляхом укладання договору.

Всі платники, які мають право на добровільну сплату єдиного внеску з деяких видів загальнообов'язкового державного соціального страхування, подають до фіскальних органів за місцем проживання заяву про добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування за встановленою формою; копії документа, що засвідчує реєстрацію в Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків(за наявності), трудової книжки(за наявності) та документа, що посвідчує особу.

Довідки з цього питання можна отримати за тел. 692-636.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.