П'ятниця, 29 Березень 2024


Протягом січня поточного року фахівцями ДПІ у м. Рівному надано 1536 адміністративних послуг. Як завжди найбільш запитуваною є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. У січні 2016 року було надано 454 такі послуги.

Також у січні надавались  такі адмінпослуги:

- реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 289;

- реєстрація платником єдиного податку –58;

- реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку –61.

- реєстрація книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність -41;

- видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів -36;

- надання витягу з реєстру платників єдиного податку –168;

- видача довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи-240.

Крім того, протягом січня 2016 року надано 1771 консультацію з питань роз'яснення Податкового та Митного (у частині адміністрування митних платежів, митного аудиту) кодексів України, законодавства з питань сплати єдиного соціального внеску.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.