Четвер, 28 Березень 2024


За чотири місяці поточного року органами фіскальної служби області забезпечено надходження єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на суму 717,3 млн. грн. 

Також фахівці органі ДФС області нагадують, що 1 січня 2016 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» від 24 грудня 2015 року № 909-VIII, внісши кардинальні зміни в адміністрування ЄСВ.

Для всіх страхувальників встановлена єдина ставка нарахування ЄСВ – 22%. Отже, клас професійного ризику виробництва платника ЄСВ за основним видом його економічної діяльності скасовано.

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.