Четвер, 28 Березень 2024


Місцеві бюджети Рівненщини  поповнились на 126 мільйонів гривень від надходжень єдиного податку. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 43,5 мільйонів гривень, або 52 відсотки.

«Саме єдиний податок від малого підприємництва належить до тих податкових платежів, надходження якого стабільно і суттєво зростають та поповнюють бюджети місцевих громад», – прокоментував начальник Головного управління ДФС у Рівненській області Дмитро Зайцев. 

Керівник ГУ ДФС у області зазначив, що громади мають важелі впливу на тих підприємців, котрі ігнорують вимоги законодавства щодо державної реєстрації своєї діяльності. Кожна місцева громада повинна дбати про те, щоб підприємці розвивали свій бізнес, створювали нові робочі місця і сплачували в бюджет податки. Тому легальний бізнес, який розуміє важливість цього, повинен мати максимум підтримки і сприяння від органів влади та місцевого самоврядування. 

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.